Siirry pääsisältöön

PaySafeCard ja palvelimen tulevaisuus

· 2 minuuttia
Herbalisti

Minipelilobby

Tervehdys kaikki! Juuso täällä taas vähän purkamassa ajatuksia kuluneista viikoista ja kertomassa myös palvelimen tulevaisuudesta.

Viikot ne vaan vierii vauhdilla ja paljon tapahtuu jatkuvasti. Palvelimella pidettiin nyt ensimmäinen "eventti", jossa pelaajia pyydettiin rakentamaan yhdessä huvipuisto. Tähän tapahtumaan osallistui kokonaisuudessaan sata pelaajaa ja halukkaita olisi ollut varmasti lisääkin, sillä samalla rikottiin entinen pelaajamäärä ennätys! Parhaimmillaan palvelimella oli kokonaiset 152 pelaajaa! Tapahtuma meni ainakin meidän näkökulmasta hienosti ja palautetta meille saatte tottakai antaa HerbaCordissa!

Paljon pyydetty Paysafecard-maksutapa on nyt käytettävissä! Saimme tehtyä tarvittavat toimet ja nyt "Paysafecard" on meidän uusin virallinen maksutapa-kumppani! VIP-arvoja voi nyt siis ostaa myös niillä. Lisätietoa siitä miten Paysafecard toimii ja mistä niitä saa, löydät täältä.

Palvelimen tulevaisuus näyttää tällä hetkellä mainiolta ja ainaki suurin osa isoista bugeista palvelimella on nyt korjattu (koputan puuta). Seuraavaksi suunnitelmissa on laajentaa minipeli-valikoimaa ja tuoda muutenkin lisää ominaisuuksia palvelimelle. Toki näissä vielä tulee kestämää, sillä uusia bugeja löytyy jatkuvasti lisää. Tarkemmin emme tahdo puhua, että mitä pelimuotoa palvelimelle suunnittelemme, mutta se selviää tottakai myöhemmin. Näitä saa myös ehdottaa tuolla HerbaCordin puolella Discordissa.

Tästä tulikin mieleen, että tarvitsisimme tiimiin tällä hetkellä taitavaa koodaajaa. Jos mielenkiintoa löytyy, löydät siihen tarkoitetun hakulomakkeen etusivulta. Moderaattorihaku on nyt myös hetkellisesti pysähtynyt, sillä rekrysimme muutamia uusia moderaattoreita haun kautta ja ainakaan tällä hetkellä emme tarvitse lisää. Hakemuksia voi silti jättää ja niihin palataan sitten kun se on taas ajankohtaista!

Toivottavasti kaikilla on ollut mukavaa servulla ja me koitetaan jatkossakin tehdä parhaamme, että pelikokemus paranisi entisestään!

Kiitos, että pelaat HerbaCraftissa ja nähdään palvelimella!

Terv. Juuso (Herbalisti)