Siirry pääsisältöön

HCHC: Uudelleensyntynyt on pian täällä!

· 2 minuuttia
FabianAdrian

Ensi lauantaina 15.4 klo 10:00 aukeaa HCHC: Uudelleensyntynyt!

Nyt kannattaa jo etukäteen tutustua HCHC:n wikisivuun mistä löytyy jo kaikki mitä HCHC:ssa on tarjolla. Wikisivun löydät painamalla tästä.

VIP arvolliset pääsevät liittymään tapahtumaan jo tuntia ennen muita pelaajia klo 9:00.

info

HCHC: Uudelleensyntynyt ensimmäinen kausi on auki kolmen kuukauden ajan eli Heinäkuun 15. päivään asti.

Koini

HCHC:ssa pelaajien tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon koineja ja päästä tilastojen kärkeen. Eniten kauden aikana koineja keränneille pelaajille on luvassa palkintoja.

Nopein tapa ansaita koineja on myymällä tavaroita HCHC:n kauppapaikalla. Paikan päältä löydät kolme kauppiasta joista jokainen haluaa ostaa joitakin tavaroita. Tavarat kannattaa kuitenkin kerätä ja myydä nopeasti, sillä kauppiaiden haluamat tavarat vaihtuvat viikoittain ja joskus mielivaltaisesti milloin vain!

Mikä parasta, koineja on mahdollista kerätä HerbaCraftin minipeleistä JO NYT ennen HCHC:n aukeamista. HCHC aukeaa lauantaina 15.4. Hubista löydät tilastot josta näet kuka on tähän mennessä kerännyt eniten koineja. Ehkä juuri sinä olet hetken päästä listan ensimmäisenä?

Kylät

Pelaajat voivat nyt perustaa yhteisen kylän. Yhdessä pelaaminen on kuitenki huomattavasti hauskempaa, kuin yksin.

Townlist

Myös suojaus tapahtuu HCHC:ssa kylien avulla joten nyt kannattaa jo tutustua siihen miten homma toimii. Löydät lisää tietoja kylistä täältä.