Siirry pääsisältöön

Hardcore Survival on täällä

· 2 minuuttia
Herbalisti

hardcore-survival-spawn

Palvelimelle rantautuu viimeinkin uusi pelimuoto nimeltään HCHC! Käytännössä kyseessä on siis hyvinkin perinteinen Hardcore Survival -pelimuoto. Normaaliin Survivaliin isoimpana erona on se, että kun kuolet HCHC:ssa, niin et pääse enää takaisin pelaamaan. Tämä lisää hurjasti jännitystä pelaamiseen ja tästä syystä esimerkiksi Totem of Undying on varmasti haluttua tavaraa! Tämän kunniaksi koodilla: HCHC saa viikon ajan 10% alennusta kaikista ostoksista.

Pelimuoto on tarkoitus avata kaikille pelaajille nyt tulevana lauantaina 8.5.2021 ja avaamme portit VIP-arvollisille klo. 11:00 ja muille pelaajille klo. 12:00. Varoitamme jo etukäteen, että palvelimella tulee varmasti olemaan tungosta ja jokainen halukas ei todennäköisesti pääse heti lauantaina avajaisissa pelaamaan. Meillä on HerbaCraftissa nyt myös uusi jonotusmekanismi, (joka toivottavasti toimii) jolla saadaan informoitua pelaajia heidän paikastaa jonossa. VIP-arvolliset pääsevät pelaajien ohitse jonossa tämän prioriteettilistauksen mukaisesti: Sansa+ > Timantti VIP > Kulta VIP > Hopea VIP > normaali pelaaja. Muistutan myös, että servulta löytyy odottaville myös muita pelimuotoja, kuten normaali Survival ja Murhamysteeri!

Koska kyseessä on suhteellisen iso päivitys, niin varmasti ongelmiltakaan ei tulla välttymään. Toivotaan siis kärsivällisyyttä ja ymmärrystä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Ollaan kyllä varauduttu mahdollisiin kuoppiin matkalla parhaamme mukaan, mutta kaikelta ei voi aina varautua! Koko meidän ylläpito odottaa innolla, että päästään yhdessä pelailemaan tässä uudessa Hardcore-maailmassa!


Usein kysytyt kysymykset

Tässä vielä vastauksia varmasti niihin polttavimpiin kysymyksiin, joita tähän HCHC -pelimuotoon liittyy:

Kuinka kauan HCHC on käynnissä?

Hardcore Survival on näillä näkymin tullut jäädäkseen, mutta vain tulevaisuus näyttää. Varmana vastauksena siis kuitenkin useaman kuukauden!

Mitä jos kuolen vahingossa?

Jos kuolet vahingossa, et pääse enää pelaamaan.

Mistä syistä pelaaja sitten voidaan herättää henkiin?

Jos kuolema johtuu vakavasta bugista, katsotaan tilanteet tapauskohtaisesti.

Jos kuolen vakavan bugin seurauksena, mihin otan yhteyttä?

Nopeiten saat apua avaamalla uuden tukipyynnön Discordissa Herbacord-palvelimella.

Tukipyynnön eli "ticketin" saat luotua kirjoittamalla esimerkiksi #hc-tuki -kanavalle komennon !ticket open <syy>

Esimerkiksi !ticket open Kuolin bugin seurauksena

Miten HCHC eroaa tavallisesta survivalista?

Sinulla on käytössäsi vain yksi elämä, etkä kuoltuasi pääse enää peliin. Survivalin komennoista /tpa ja /pvp eivät ole käytössä.