Siirry pääsisältöön

Uudet tuulet myllertää palvelimella

· 2 minuuttia
Herbalisti

Murhamysteeri Hardwall

Uusia tavoitteita, viikottaisia tapahtumia, rikottuja ennätyksiä ja Lakko pelaamassa palvelimella. Tässä HYVIN tiivistetysti tämän blogipostauksen aiheet.

Rikotaan pelaajaennätyksiä

Jälleen on kuukausia vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta, mutta HerbaCraft on kaikkea muuta paitsi hiljentynyt! Viime postauksessa hehkutin, kuinka palvelimella oli samanaikaisesti 152 pelaajaa, mutta viime vuonna pidetyn 30 tunnin mittaisen livelähetyksen aikana rikottiin maaginen 300 pelaajan raja. Parhaimmillaan palvelimella oli samanaikaisesti 337 pelaajaa, joka meidän tietojen mukaan taitaa olla Suomen ennätys! Aivan käsittämätön määrä pelaajia!

Suuret pelaajamäärät ovat toki hieno juttu, mutta upein asia on ollut kuitenkin se, että meille on HerbaCraftissa syntynyt äärimmäisen upea ja tiivis yhteisö. Tästä olen itse ollut äärimmäisen otettu, kiitollinen ja iloinen. Se, että pelaajat saapuvat palvelimelle pelaamaan aina uudestaan ja uudestaan kertoo siitä, että ollaan tehty jotain oikein. Tavoitteena on tottakai jatkaa palvelimen pelimuotojen kehittämistä, sekä päivittämistä ja tuoda myös kokonaan uusia pelimuotoja pelattavaksi.

Onko tää se Lakko?

Saatin myös ehkä Suomen suosituin Minecraft -videoita tehtaileva ukkeli pelailemaan servulla, sillä Lakko tosiaan vieraili palvelimella muutama viikko sitten. Tästä "kevyestä visiitistä" löytyy video tuolta mun "Herbalisti" -kanavalta Youtubessa. Kiitos vielä kaikille, jotka osallistuitte tähän eventtiin!

Murha-Lauantai

Vanhat pelimuodot eivät todellakaan ole unohtuneet. Päinvastoin. Esimerkiksi "Murhamysteeri" -pelimuoto sai servulla SUUREN päivityksen. Aloitimme uuden viikoittain pidettävän "eventin" nimeltä Murha-Lauantai!

Murha-Lauantai on uusi viikoittainen eventti:

  • Eventin aikana pelataan Murhamysteeri -pelimuotoa porukalla joka lauantaina klo. 18:00 - 20:00
  • Eventin aikana pelanneiden kesken arvotaan yksi pelaaja, joka saa kuukauden mittaisen Timantti VIP:in! (valmiiksi Timanttivipillinen pelaaja saa 1kk Sansa VIP:in)

Tämän lisäksi suunnitelmana on tuoda JOKA KUUKAUSI uusi "Murhamysteeri" -kartta pelattavaksi. Ensimmäiset Murha-Lauantait on jo pidetty ja on ollut ilo huomata, että millä innolla te pelaajat otitte tämän vastaan. Itsekin olen nyt käynyt useampana viikkona pelailemassa ja hauskaa on ollut!

Discord ja tulevaisuus

HerbaCordin Discord-palvelimella avattiin myös #hc-ilmoitukset -kanava. Siellä saat informaation uusista ominaisuuksista, tapahtumista ja muista ensimmäisenä, eli kannattaa seurata sitä.

Entä miltä näyttää HerbaCraftin tulevaisuus?

Tällä hetkellä edetään upeasti ja katse on tiukasti tulevissa palvelimen sisäisissä projekteissa. Odotan jo innolla sitä hetkeä, kun pääsen taas kertomaan uusista ominaisuuksista ja tulevista päivityksistä, mutta tällä kertaa ei ole enempää kerrottavaa! Toisaalta olihan tässä jo tarpeeksi ¯\_(ツ)_/¯