Siirry pääsisältöön

HerbaCraft x Assembly

· 2 minuuttia
FabianAdrian

HerbaCraft x Assembly

HerbaCraft tekee yhteistyötä Assemblyjen kanssa ja on mukana Assembly Summer 2022 -tapahtumassa! Assemblyjen ajaksi tänne HerbaCraftiin on tulossa kaikennäköistä uutta ja jännää.

Kaikki kartat aukeavat torstaina 4.8. klo 10 ja sulkeutuvat sunnuntaina 7.8. klo 12.

Assembly rooli

Assemblyillä paikan päältä on mahdollista saada itselleen @asm'22 rooli. Meidät löytää paikoilta G2 (ihan päälavan katsomon vierestä), josta saat tämän roolin lunastettua nykäisemällä adminia tai moderaattoria hihasta ja kertomalla Minecraft-nimesi!

Moderaattorit ovat keränneet ison kasan alennuskoodeja, joita on myös mahdollisuus lunastaa meidän luota!

@asm'22 -rooli näkyy kaikille pelaajille chatissa sekä pelaajalistassa. Roolilla saa myös pääsyn rajattuun Assembly Survivaliin, mistä lisää tietoa vähän alempana!

Asm rooli

Jos sinulla ei ole vielä lippua Assembly-tapahtumaan, ei hätää: Koodilla salasana123 saat 5€ alennusta kaikista tapahtuman lipuista. Mene osoitteeseen https://www.tiketti.fi/tarjous, syötä kenttään koodi salasana123 ja osta itsellesi liput Assembly Summer 2022 -tapahtumaan.

Assembly Survival

Avaamme Assembly-viikonlopun ajaksi uuden Survival-kartan, johon pääsee vain @asm'22 -roolilla. Tämä maailma on generoitu täysin 1.19 versiossa toisin kuin tavallinen Survival, joten uusia biomeja on mahdollista löytää jo heti spawnin läheisyydestä.

Assembly Survival

Punkkasota

Eikä siinä vielä kaikki. Meiltä tulee myös uusi Assembly-teemainen kartta Punkkasotaan! Haasta kaverisi hienossa laniteemaisessa kartassa. Oletko sinä kaikista kovin peluri? Otetaan siitä selvää!

bw-lanit

Rakennetaan lanit

Assemblyjen aikana avautuuu myös Rakennetaan lanit -rakennustapahtuma jossa pääset rakentamaan jotain laneihin liittyvää, ja voit voittaa upeita palkintoja!

Ensimmäiseksi tullut saa konepaikkalipun Assembly Winter 2023 tapahtumaan. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat hienon Assembly swägi paketin!


Tulemme myös tekemään livelähetystä Twitchin puolelle osoitteessa https://twitch.tv/herbacord Lähetyksessä tulee olemaan pelailua, Pokémon-korttien availua ja kaikenlaista muuta kivaa.

Nähdään Assyilla!