Siirry pääsisältöön

HerbaCraft on avattu!

· 2 minuuttia
Herbalisti

Ylläpidon miitti

Juuso tässä tervehdys! (se tyhmä tubettaja, eli Herba)

Tavattiin ensimmäistä kertaa lähes koko "HerbaCraft" -ylläpidon kanssa. Hämmentävää kun äänet ja henkilöt on tullut tutuiksi satojen Discord-tuntien aikana, mutta kasvot ei!

Ajatella, että palvelin on ollut kohta jo viikon ajan ulkona ja tämä julkaisuviikko on ollut niin tapahtumarikas, jännittävä ja upea! Tuntuu hämmentävältä, että meidän "pieni vauva" on tosiaan nyt maailmalla noin kahden kuukauden puurtamisen jälkeen. Vaikka me oltiinkin valmiita julkaisuun, niin toki joka päivä julkaisun jälkeen me ollaan edelleen tehty kaikkemme, että palvelimen minipelit, Creative ja varsinkin Survival toimii mahdollisimman hyvin. Kaikki on mennyt yllättävänkin hyvin, mutta ei tietenkään ongelmitta.

Aavisteltiin, että tullaan saamaan julkaisun yhteydessä paljon palautetta teiltä pelaajilta ja näin myös meidän kaikkien onneksi kävi. Kiitos kaikista parantelu, korjailu ja kehitysehdotuksista tähän mennessä! Ilman teidän apua meidän toiminta ei voisi kehittyä tällaisella vauhdilla, eli vielä kerran syvä ja nöyrä kiitos teille meidän koko tiimiltä!

Vaikka "HerbaCraft" on nyt julkaistu, ei se missään nimessä ole valmis. Rakentajat, moderaattorit ja meidän ylläpidon ydintiimi tekee edelleen kovasti töitä, jotta me saadaan askel kerrallaan parannettua kaikkien pelikokemusta palvelimella. Esimerkiksi uusia "Murhamysteeri" -kenttiä on tulossa, Survivalin päivitys Minecraftin 1.16-versioon on myös toivottavasti pian tehtävissä ja erilaisia bugeja ja ominaisuuksia korjaillaan hiotaan. Myös uusia VIP-ominaisuuksia on tulossa ja erilaisia eventtejä on myös suunnitteilla!

Pelaajia on ollut mainio määrä palvelimella ja on ollut ilo huomata, että jopa minä tunnistan jo aktiivisempien nimimerkkejä servulla! Myös muiden palvelimien omistajat, moderaattorit ja rakentajat ovat käyneet palvelimella pyörimässä ja pääosin kaikki ovat olleet äärimmäisen asiallisia, mukavia ja ovat toivottaneet meidän palvelimen tervetulleeksi tähän yhteisöön. Meille on erityisen tärkeää, että Suomen Minecraft -palvelintoiminta kehittyy, tavoittaa uusia pelaajia ja me uskotaan, että uusille toimijoille on varmasti tilaa tässä skenessä. Arvostan henkilökohtaisesti aivan hurjasti näitä henkilöitä ja heidän useiden vuosien aikana kertynyttä osaamista! Te tiedätte, että näitä hommia tehdään todella harrastelupohjalta ja tuntuu, että tavoite on meillä kaikilla sama: "pyöritetään palvelinta, pidetää hauskaa ja ois hyvä jos sais katettuu tästä tulleet kulut". On ollut todella mielenkiintoisia hetkiä ja keskusteluja yhteisön edustajien kanssa toivon, että pääsen käymään näitä lisää tulevaisuudessa!

Kiitos kaikille teille, jotka olette jo palvelimella pelailleet ja erityiskiitos jokaiselle VIP-arvon jo ostaneelle luottamuksesta ja tuesta. (vielä on pari päivää -10% kaikista ostoista koodilla: Herbacord)

Nyt vaan blokkia toisen eteen ja hyvää kesää!

Terv. Juuso (Herbalisti)